Prečo sú všetci do Tesla v poslednej dobe? – Quora

Prečo sú všetci do Tesla v poslednej dobe?

Je to preto, že ľudia už nemohol dovoliť ceny zemného plynu (o čom pochybujem), alebo oni potrebujú zmenu v technológii ich jazdu? Model S je príliš drahé v porovnaní s plynom výdavky za mesiac. Nemyslím si, že to stojí za to, ak všetky uhľovodíky sú vyčerpané od zeme. Čo si ostatní myslia?

Odlišný pohľad na automobilovom trhu.

Myslím, že mnoho ľudí si neuvedomuje, čoho sme svedkami v túto chvíľu. Dám vám príklad.Smartphone na trhu bola úplne iná ako jedno telefónne otriasol trhu. Viete, ktoré telefón to bolo?

Na trhu telefón nemal žiadny smer. Výrobcovia neboli inovovať; oni boli uvedení vlastnosti, ktoré by boli malé a zvyčajne irelevantné.

Spomeňte si na iPhone úvod v roku 2007 ?

To zmenilo na trh. V prvých ľudí, smiali o jeho vysokej cene a mnoho ďalších vecí.

Dnes si nevieme predstaviť náš život bez neho .

Teraz sa vráťme k automobilovom trhu. Automobil a jeho technológie, ako ju poznáme dnes, pochádza z pred viac ako sto rokmi. 100 rokov!

Stačí sa pozrieť na hlavná zložka, ktorá je v každom aute odvtedy:

To je komplexný a neefektívne. Máte toľko častí, ktoré môžu zlyhať, je potrebné vykonať výmenu oleja a ďalšie šialené veci, aby ho udržiavať.

Teraz, stačí sa pozrieť na motore Tesla :

To je všetko tam je. A to nielen to. Tesla je vytvárať trvalé konkurenčnú výhodu:

  • Vytvorenie prepĺňacie siete;
  • Poskytovanie úroveň podpory, ktoré neboli nepočul na automobilovom trhu;
  • Uvoľnenie pravidelné aktualizácie softvéru (rovnaké ako smartphone), takže vaše auto sa stáva lepšie a lepšie.

Niekoľko rokov odo dneška budeme obzrieť a premýšľať WOW! Mali sme motor, ktorý bol poháňaný malým EXPLÓZIE vnútri!

Craig Lawrence

Craig Lawrence , Product Design, Marketing, Solar, Amateur Osobné financie

51K Pohľady · Najsledovanejšie Writer v Tesla Motors (firemnom) s 60 + odpovede

Ľudia nekupujú autá založené na ekonómiu. Ak áno, prečo by niekto zaplatí $ 100K + pre tento (Maserati)?

Keď môžu mať táto za $ 20K (Kia)?

Rovnaký počet dverí, rovnaký počet kresiel, podobným štýlom, lepšie plynu najazdených kilometrov, nižšie náklady údržba.

Nákup automobilov je typicky nie je racionálne, ekonomické rozhodnutie. Tesla odviedol skvelú prácu pri vytváraní žiaduce auto – to je žiaduce, aby mnoho, mnoho ľudí ako iné non-autá na elektrický pohon v rovnakej cenovej kategórii – je to sexi a má skvelý výkon.

Jo, a je to tiež elektrické. Ktorý mnoho ľudí túži nielen ušetriť peniaze na plyn, ale z presvedčenia, že sa jedná o lepšou voľbou pre životné prostredie.

James V. Blanchard

James V. Blanchard , Teraz sledujeme https://www.youtube.com/w ATCH? V = mSJTgamD

1.5k Zobrazenie

Ako výrobca elektromobilov Tesla má self-riadiť vozidlá na úplne novú úroveň.

Tu je to, čo robí Tesla špeciál podľa Elon Musk: „Celý Tesla vozový park je prevádzkovaný ako sieť. Keď jedno auto sa učí niečo, všetci sa to naučiť. To je rámec toho, čo ostatní automobilky robia. „

2.3km Zobrazenie

Z niekoľkých dôvodov.

Po prvé, automobilový priemysel je relatívne stagnujúci za posledných 100 rokov. Iste, auto oddnes vyzerá dosť odlišné, než auto pred 100 rokmi, ale trvalo im 100 rokov sa tam dostať! Teraz, Tesla sa obrátil priemyslu na jeho uchu, zmena pohonnú jednotku k niečomu novému, mení zážitok z jazdy, ktoré majú byť exhilerating ešte kľud, meniace sa nákupné skúsenosti, ako sa zbaviť boha-hrozný predajcov automobilov, meniace skúsenosť vlastníctvo tým, že neustále aktualizácie softvér a dávať auto nové funkcie v priebehu času.Bol to obrovský skok vo veľmi krátkej dobe, a bude sa pozrel na históriou ako príležitosť, ako významná pre priemysel, zavedenie modelu T bola. Keď už hovoríme o modeli T, príčinou toho, že bola závažná bolo, že by umožnil „Everyman“ dovoliť auto. Tesla Model 3 bude robiť to isté pre praktické autá na elektrický pohon.

Po druhé, sú vzrušujúce. Majú inteligentný, charizmatický CEO s nádhernou víziou a húževnatosťou aby sa to stalo aj cez niektoré skľučujúca kurzy. To bol prípad s Steve Jobs a Apple, a je to teraz v prípade Elon Musk a Tesla. A podobným spôsobom, existuje veľa Fanboys a veľa nenávidí, čo znamená, že Tesla novinky dostane veľa kliknutí, takže sa dostane veľa pokrytie.

Model 3 je hnacou silou veľa vzrušenia, pretože je to auto, ktoré konečne prinesie všetky úžasné veci, Tesla má vykonať počas finančnej dosah oveľa viac ľudí. To bude začínať na $ 35.000, ale celkové náklady na vlastníctvo bude oveľa nižšia – Podobný vozidlo s plynovým motorom, ktorý je určený pre účinnosť by mal dostať asi 30 míľ na galón. Model 3 bude trvať asi 7,5 kWh elektrickej energie ísť 30 míľ, ktorý stojí asi 90 centov. Kedy ste naposledy videli plyn predávať za 90 centov za galón? Okrem toho existuje len málo pohyblivé diely na auto na elektrický pohon v porovnaní s tisíckami na plynovom aute, takže náklady na údržbu takmer nič na elektrickom vozidle, čo vám ušetrí že oveľa viac peňazí.

A konečne, Tesla dala nevybavených pre model S a ich výroby vo väčšej miere ako predtým, a Model X nevybavených je celkom dobre pod kontrolou aj teraz. Verím, že Model S, ktorý si objednáte dnes môžu byť dodané v priebehu jedného mesiaca, a Model X do dvoch mesiacov. Vzhľadom k tomu, vozidlá sú stále v rukách viac ľudí ľudové, a pretože v skutočnosti sú to úžasné, existuje viac majiteľov hovorí o nich. Medzi 373,000 ľudia, ktorí sú na čakacej listine pre model 3 sú určite hovoria rovnako, aj keď tie Model 3s sú na ceste, budú všetci hovoriť o Tesla!

John Elkhoury

John Elkhoury , zakladateľ TeslaCrazy.com – webové stránky Tesla-nadšenec.

1.6km Pohľady · Najsledovanejšie Writer v Tesla Motors (firemnom) s 30 + odpovede

Musíš to všetko zle. Nemusíte kupovať Model S, ako ušetriť peniaze na plyn, je to ako obstaranie počítača len tak môžete volať váš pokoj kanceláriu.

Som do Tesly z rovnakých dôvodov, ktoré som riadiť Audi.

Výkon, luxus a inovácie. Tesla je americká automobilka pobozkali sa štýlom Silicon Valley v Kalifornii. Ako Millennial, ktorý miluje všetky veci tech, značka Tesla hovorí ku mne a priťahuje ma dnu.

Tesla je jedinou vzrušujúce automobilka v roku 2016. Sú odvážne robiť nové veci. Chcú znížiť množstvo fosílnych palív v doprave a pomáhajú naše životné prostredie v procese.Chcú prevrat, ako riadiť.

Je Model S cenovo dostupný? Druh. Pre množstvo vecí, auto ponúka, stojí za to jeho cena.Ale ak si nemôžete dovoliť modelu S potom čakať na Tesla Model 3 vyjsť von.

Ako vlastník, je to preto, že Model S je najlepšie auto môžete za peniaze kúpiť. Môžete mať o niečo rýchlejšie autá, mierne pohodlné automobily, mierne športovejší vozy, o niečo lacnejšie (spustiť) autá. Ale celkovo body, nič nie je na trhu, ktoré možno šelma Tesla.Model S je to, čo S Classe malo / mohlo byť. Čo to chce byť.

To je tiež vina zadarmo. A časť viny zadarmo bit: ho držať bohaté mocných korporácií adostanete na pomoc s elektrizujúca dopravu. Pri jazde najlepšie auto tam je. Je to ako dostať roztrhaný, zdravšie a silnejšie plnkou tvoju tvár s koláčom.

Ďalšie bit je, že človek môže veriť vo videní Elon je. Vďaka ktorému sa budete súčasť exkluzívnej skupiny revolucionárov, smoliarovi, ktorí sa v systéme, zatiaľ čo pod vedením charizmatického vodcu, ktorý prináša.

Takže, naozaj, čo sa ti nepáči?

Terry Irving

Terry Irving , autor, TV novinár, digitálny Pioneer. Žil som v DC od roku 1973 a držal …

182 Zobrazenie

Nezabudnite, že v prípade predaja prejde, bude Tesla tiež solárne energetické spoločnosti.To bolo volané Solar City, keď som dostala solárny systém na strechu moju pre Zero dole na 20-ročnej nájomnej zmluvy a celkové záruky (okrem baseballové, ktorý robí nejaký zmysel okrem nikto hrá loptu na ulici už nie.) Proces inštalácia bola výborným príkladom účinnosti Silicon Valley v celej svojej kráse-2 týždňov od podpisu k moci.

Systém bol vždy určený pre ešte-to-prísť Tesla batérií tak, práve teraz, ak je mriežka ide dole, slnečná sústava ukončí, aby z prepínanie riadku pracovníkov. S batériou, mali by ste použiť prebytok budete vyrábať v polovici dňa nabiť batériu a potom použiť túto silu v noci.Teraz sa prebytok sa privádza späť do siete a moja elektromer ide pospiatky! (OK, to je digitálny, takže technicky, to sa počíta pospiatky)

Solárne systémy sa deje v mojom okolí zhruba rovnako rýchlo ako huby v trávnikoch (čo je celkom rýchlo), a ak to nie je úplne knock out môj účet za elektrinu, to neznamená, že to drahšie.

Takže, Tesla automobily využívajúce Tesla batérie, budú parkovať na príjazdových cestách domov s využitím Tesla batériou a solárnych systémov. Táto kombinácia by mala klesnúť ceny automobily a domáce systémy a ako ďalšie autá na elektrický pohon hit cesty, bude viac elektrických nabíjacích staníc magicky objaví.

Nie je to bude cez noc, ale už, uhlie, ktorá je práve pás-ťažil z Midwest je kladený na dlhých vlakov a prevezený do Seattlu, ktoré majú byť odoslané do Číny. Uhlie je umierajúci podnikanie v USA, pretože „čisté uhlie“ nikdy nebol viac ako len slogan.

Bolo by pekné, keby dali späť pomerne veľké množstvo Montana a Dakotas, že odstrániť, ale to je téma pre iný deň.

Pretože náklady na solárne kvapiek, a to aj na hodnotu fracked zemného plynu (čo je to, čo zabíja uhlie) klesne. A potom sa všetci môžeme letieť do vesmíru na kozmickej lodi Tesla a majú steak pilulky, tabletky zemiakov a brokolice pilulku k večeru.

Tak jo, predpovede, ako je tento nie sú zvyčajne stane, ale solárna a naozaj dobré batérie je pravdepodobne bude robiť Elon Musk ešte plutocratically bohatý ako on.

Aspoň javí ako benevolentní diktátor.

Amith Prabhu

Amith Prabhu

758 Zobrazenie

Vzhľadom na to, že sú mimoriadne ambiciózne a boli úspešné tak ďaleko pri výkone ich ambícií.

Vzhľadom k tomu, ich vízia je oveľa širší. Tu je časť 1 písaný v roku 2006 The Secret Tesla Motors Master Plan (len medzi ty a ja)

Časť 2 je rovnako ambiciózny a má náznaky, ako budú v mierke. Stavebný stroj, ktorý stavia stroja.

Masívne, Gigantic, 3D tlačiareň Giga ak chcete. Najväčší z nich vôbec koncipovaný. Jedna, ktorá tlačí autá !!!

Veci ide v na jednom konci a autá vyjsť strane druhej.

Takto sa meradlo pre milióny áut na malom priestore za nízku cenu. V súčasnej dobe je produkt vo verzii 0.5. Jeden očakáva, že v určitom okamihu v ďalekej budúcnosti a milióny iterácií neskôr budú len môcť stlačiť tlačidlo a autá vyskočí druhý koniec s minimom práce …… ako tlačiareň.

Roboti sa blíži !!

Jack Hamrock

Jack Hamrock , automobilové špecialista pretože pred 5 minútami.

707 Zobrazenie

Výhodou elektrických ďaleko presahujú cenu kúpiť a náklady na jednu míľu.

  1. sú tiché
  2. nulovými emisiami
  3. Žiadne náklady naplniť, a to najmä ak používate Dúchadlá alebo elektrickej zásuvky svojho suseda
  4. Žiadne pohyblivé časti – obrovskú výhodu v porovnaní k nevyhnutnému opotrebovaniu spaľovacích motorov
  5. Studené štarty sú vietor
  6. Okamžitá maximálny krútiaci moment a konská sila
  7. Inovatívna technológia rysy

A teraz, prečo Tesla sú populárnejší ako ostatné autá na elektrický pohon, oni sú viac …

  1. komfortné
  2. rýchly
  3. efektívna
  4. luxusným
  5. priestorný
  6. technologicky vyspelý
  7. Vybavený pre diaľkové cestovanie

Pre takmer každé zvýhodnenie Tesla drží nad benzínovým náprotivkom, je protiargument mohla byť držaná. Po druhé generácia vozidla z start-up spoločnosti, Model S je celkom zázrak.

Vinayak V. Nair

Vinayak V. Nair , Auto Sapien

1K Zobrazenie

Takže ste premýšľal o použitie elektrických vozidiel až po uhľovodík už vyčerpané zo Zeme?

Poď!

V súčasnosti beží nemého experiment vidieť, koľko CO2 môžu byť uložené v našej zemskej atmosféry. Tento hlúpy čin bola vykonaná z posledných 250 rokov, a to robí ničomu, namiesto jeho robí veľa poškodenia USA a naše životné prostredie.

Tak, ako znížiť emisie uhlíka väčšinu z hlavných automobiliek vzali intitatives nižšej výrobe konvenčných automobilov a urýchliť zavádzanie elektrických automobilov.

Teraz, to je miesto, kde Tesla prichádza do obrazu.

Tesla Motors, ktorý je teraz tesla, bol pri nebývalé a predtým myslelo off ako veľmi obtiažna pohybuje vo výrub emisií a nastavenie trend pre udržateľnú dopravu . A dôvod, prečo sú ľudia do Tesla je hlavne preto, že ľudia radi žijú v oveľa čistejší svet a čo je najdôležitejšie zanechať dokonca čistejší svet pre budúce generácie.

V poslednej dobe sa konalo dohode v Paríži, väčšina veľkých národov uvažovali svoje ciele znížiť emisie skleníkových plynov vo väčšej miere. Takže myslíš, že všetci sú šialené?Odpoveď je samozrejme, No.

Napríklad India prevažne produkuje väčšinu z toho elektrickej energie z uhlia, ale veci sú chsnging. V poslednej dobe sa stanovila cieľ vyrábať 175,000MW elektriny z obnoviteľných zdrojov len do roku 2022. Je zaujímavé, že po prvý raz v roku 2016 náklady na výrobu elektriny z obnoviteľných zdrojov išli nižšie ako náklady na elektrinu z uhlia v Indii (indickej, môže ‚t si pomôcť ).

Teraz prichádza do Tesly, dosiahla bod, kedy ich cieľom produkovať masový trh autá na elektrický pohon sa blíži pravdivé a existujú flotily elektromobilov rozbehov poping tvoria prevažne v USA a Číne. Spoločnosti, ako je BMW, Volvo, Volkswagen, Nissan, Chevrolet, GM, Toyota, Mitsubishi, Audi majú všetky plány na zavádzanie elektrických v budúcnosti.Takže ide o to, naša budúcnosť je o elektrizujúca dopravy a jeho pre len naša dobrá!

Carlos Matias La Borde

Carlos Matias La Borde , kodér a chlap produkt @ ICM Hub

1.5k Zobrazenie

Osobne by som povedať, pretože to vyzerá cool auto, a pretože je to elektrický. Dostali branding právo na masový trh auto.

Keď myslím na minulé ekologicky šetrných vozidiel (väčšinou hybridov), oni takmer všetky zamerané svojej značky na hippies – ľudí, ktorí chcú mať pocit, že sú zlepšenie sveta alebo niečo také (alebo morálnu prevahu, ktorá prichádza s tým ).

Ja by som si kúpiť Prius, pretože nie som hippie a to by divný pocit. Myslím, že väčšina ľudí sa starať o životné prostredie, ale pragmaticky, nie „Chcem si vziať strom“ druh spôsobom. Že branding nepôjde cez tak dobre mimo medzeru na trhu, ktorý je na také veci.

Tesla sa výrazne zmenili, že je hippie je nákup prémiu, v pohode auto. Fyzický dizajn a marketing nie je o tom, že „zelené“, je to proste cool auto, a skutočnosť, že je to elektrický robí to vyniknúť a cítiť futuristický .

Sú prepracovaná rozprávanie v masovom trhu tak, že ľudia ešte nevideli.

brian Knapp

Brian Knapp , Christian, autor, softvérový vývojár, podnikateľ, problémového človeka.

690 Zobrazenie

Dôvodom, prečo ľudia hovoria o Tesla toľko je bizarné vedľajší účinok ľudskej prirodzenosti a tajné všetkých foriem médií. Dovoľte mi vysvetliť …

Už ste niekedy napísal článok alebo zverejnené niečo na internete predtým? Počkajte sme na Quora, ste si Quora otázku predtým, ako vôbec odpovedal?

Tam je niečo divného Quora, môžeme vidieť štatistiky o tom, koľko má otázka bol videný predtým. Táto otázka má 146,437 výhľad tak ďaleko. Ak čítate tento, je to aspoň jedna vyššia, než je. 🙂

Samozrejme, že to, čo to má čo do činenia s Tesla? No …

Predstavte si položil otázku o použití nízkeho výkonu AM rádio hrať 1930 éry jazzovú hudbu v Antarktíde. Koľko pohľady myslíš, že by sa dostať? Hádam, asi 12.

Prečo? Odpoveď je jednoduchá, nie je veľa ľudí sa zaujíma o nízky výkon AM rádio, éry jazzu 1930, alebo Antarktídy. Dať dohromady a ešte menej ľudí nezaujíma. Tam je vždy aspoň jedna osoba, ktorá sa stará o to, čo píšete o, ale niekedy tam nie je moc viac ako dve.

Teraz, dôvod, prečo ľudia sú tak blázon Tesla je, že Tesla ako automobilka je zaujímavé. Sú odvážne a líšia takmer vo všetkom, čo robia.

Napríklad Elon Musk sa rôzne podniky, vrátane Tesly, ktoré ho preslávili. Musk je tiež trochu showman a postavil predné a centrum pre každého oznámenia.

Tým sa vytvorí príbeh o spoločnosti a Elon sám, ktorý stojí za rozprávanie.

Ľudia milujú dobrý príbeh. To z nich robí venovať pozornosť.

Čo nás privádza k echo komory pozornosti známy ako média. Prvá vec pochopiť, o všetkých typov médií je, že je 100% asi priťahujú pozornosť predávať reklamu.

Čím viac pozornosti máte, tým viac peňazí budete robiť.

Vzhľadom k tomu, každý chce zarobiť viac peňazí, budú robiť, čo je potrebné urobiť, aby sa pozornosť. Tesla a Elon Musk sú zaujímavé. Ľudia venovať im pozornosť.

Takže, keď niekto napíše článok, robí video, alebo dokonca píše Quora otázku (ako je tento) o Elon Musk alebo Tesla Motors alebo SpaceX, máte veľa ľudí, ktorí budú venovať pozornosť.

Ale to nekončí …

Akonáhle je známe, že príbehy o Tesla urobili dobre, ako získať pozornosť, mediálne spoločnosti chcú prevádzkovať viac príbehov o Tesla. A tým lepšie tie príbehy robiť, behajú aj ďalšie príbehy.

Nakoniec je to ako to, čo vidíte s Apple, konštantný prúd médií o všetkých veciach Tesla.

Konečný efekt je sa všetci hovoria o Tesla, mnoho ľudí kupovať autá Tesla, a pozornosť skáče sem a tam vytvárať čoraz väčší záujem o Tesla.

V určitom okamihu Tesla je známa tým, že slávny a je to de-facto celebrity v obchodnej forme. Ľudia hovoria o tom, pretože ostatní ľudia o tom hovoriť.

Je populárny, pretože je to populárne.

To však neznamená, že sú zlé teslas produkty vôbec. Ako som povedal, že sú zaujímavé a odlišné a udrel akord s ľuďmi, Ford, Chevrolet, Chrysler a všetci ostatní nemajú.

To je impozantný na jeho vlastné, keď si myslíte o tom, že začína nový automobilku je takmer nemožné.

A nakoniec, dlhodobý úspech Tesla sa chystá zostúpiť na ich schopnosť plniť humbuk.Zatiaľ to funguje, ale pred 50 rokmi General Motors bol kráľ, a pred tým bol Ford.

To, čo teraz svedkami, je pozoruhodný okamih, ktorý nebude trvať večne.

-Brian

PS Už ste videli tvorivého ducha ešte?

Tawana Anyangwe

Tawana Anyangwe , Tesla proste dáva zmysel.

611 Zobrazenie

To je naozaj dobrá odpoveď: Andrius Adamonis ‚odpoveď na Prečo sú všetci do Tesla v poslednej dobe?

Okrem toho, poviem vám z prvej ruky poznania, že je to najlepšie auto, aké som kedy riadený. Porsche Benz (vy meno) ani nepriblížil. Najlepšie peniaze, čo som kedy strávil na luxusný tovar – žiješ len raz.

S úctou.

Keď sa dostanete domov, môžete nabíjať ju rovnako ako vy nabitie telefónu. To môže dokonca zaparkovať sám.

To má veľa priestoru.

Nie prevodovka, oveľa viac priestoru vo vnútri.

Tesla so mnou, proste dáva zmysel.

Abhishek Iyer

Abhishek Iyer , Quorious

449 Zobrazenie
  1. Nie sú to len „Hippy“ autá na elektrický pohon, že väčšina spoločností robili, ale skôr niečo, športové, ktorá má dosť luxus konkurovať BMW alebo Lexus (a cenovka, aby zodpovedal).
  2. Oni predávajú priamo spotrebiteľom skôr ako ísť cez dealers.Cutting prostredníka umožňuje Tesla priamejšiu kontrolu nad predajov, čo má za následok (obvykle) nižšie cenové flexibility, ale (zvyčajne) vyššej kvality výrobkov a nižšie režijné náklady.
  3. Tesla buduje sériu bezplatných dobíjacích staníc vysokorýchlostných po celej krajine.Tie sú postavené podarilo, a platil za samotnú Tesla. To znamená, že ak máte vlastné Tesla, môžete potenciálne dostanete bezplatné poplatky, ak je tu Supercharger okolia.Tak jo je to naozaj drahé auto, ale aspoň sú pokryté vaše náklady na palivo.
  4. Ide o prvý úspešný nezávislý automobilky v Spojených štátoch za posledných niekoľko desaťročí.
  5. Sú to all-elektrické športové vozy s výkonom a rozsahom porovnateľnú s plynom vozidiel.
  6. Sú rýchlo v porovnaní s väčšinou ostatných all-elektriky (najvyšší výkon Model S P85 činí 0-60 asi za 4,2 sekundy)
  7. Sú dobre navrhnuté, elektromobil skrz naskrz, a postavený tuhý ako tank. Model S takisto prekonala bezpečnostný ratingový systém NHTSA – Myslím, že to bola vyššia ako 5/5.
  8. Chceli by ste sa pozrieť na tejto palubnú dosku! Väčšina z nás by nikdy ani nenapadlo, že palubná doska s takým užívateľským rozhraním môže existovať v blízkej budúcnosti. Sú vo výrobe práve teraz v továrni Tesla.

Čistý, minimálne a super sofistikované

Ak chcete to začiatok všetkého, auto má šialený režim a absurdné MODE

Christian Miller

Christian Miller , Tesla orech

506 Zobrazenie

Tam vždy bol fanúšikom nasl Tesla z mnohých dôvodov, a to získava stále viac na sile.

Jedným z dôvodov je Elon Musk. Mnoho mnoho ľudí si myslí, že je najlepší podnikateľ, akú kedy svet videl. (Aj môže alebo nemusí patriť do tejto kategórie). Keď sa nad tým zamyslíte, určite to trvať zvláštny druh osoby, ktorá má mať úspešných začínajúcich v dvoch odvetviach, kde historicky začínajúcim neprežijú dlho. A nie len tak hocijaký poľa.Automobilový priemysel a kozmický priemysel. Tí, ktorí sú do značnej miery ako strojárstvo a kapitálovo náročných oblastiach, ako to dostane.

Po druhé, Tesla robí takmer jednohlasne zhodli na najlepších vozidiel v priemysle. Toto robilo viac ohromujúci v tom, že to bol ich prvý pokus na platforme navrhnutý Tesla, pre Tesla. Na vrchole sa, že majú ten najlepší systém na „autopilota“, k dispozícii žiadnymi výrobcami, lepšie ako gigantov, ako sú Mercedes a Audi.

To David proti Goliášům spusteniu smoliar auto dostane veľa ľudí zaujíma, a naozaj veľa ľudí fandí Tesla. Nikdy som nepočul taký fanatizmus voči produktu, ako som počul ľudí rave o Tesla. Bolo by asi bolo nepríjemné, keby to nebolo tiež pravda.

Táto kombinácia faktorov prispieva k veľmi veľké nasledujúce a tony pozornosti médií rovnako. A ja hovorím, rekvizity k nim, že som získal pozornosť.

Craig Good

Craig Good , 2016 P90DL

2.8km Pohľady · Najsledovanejšie Writer vAutá a automobily s 450 + odpoveďami

Nemyslím si, že „každý“ je. Som si istý, že ostatní automobilky stále predávajú autá.

V mojom prípade, mám to, pretože je to auto chcem ísť. Elektromotory majú veľmi sexi krivky krútiaceho momentu. Tesla robil prekvapivo dobrú prácu robiť Model S riadiť dobre.Všetci UI vodiča sa dostal skoro tak akurát, a oni môžu držať ju zlepšiť, keď som vlastné auto. Stop-and-go prevádzky, ktorý je súčasťou života v Bay Area prestáva byť stresujúce s Autopilot zaoberá.

Kým idete elektrický že je ťažké pochopiť, ako krásne to nebude čerpacích staníc už nie.Nie je to len peňažné náklady, ale emocionálne a čas náklady. Aj v podstate nulový tráviť čas tankovania moje auto, a to nikdy zapácha.

Je to pekné zníženie mojej uhlíkovú stopu? Istý. Bol som jazdiť prevažne na slnečnom svetle. To je v pohode a dobré pre životné prostredie. Tiež sa mi páči, že môj veľký, tučný, rýchle auto spotrebuje menej energie než škaredý-on-a-Stick Prius, ktorý infikuje Bay Area ako samoľúby baktérií.

Ale hlavne preto, že sa mi páči jazdy.

Mimochodom, ak budete čakať, kým nie sú vyčerpané všetky uhľovodíky, že ste súčasťou problému. To je príliš neskoro.

Trausti Thor Jóhannsson

Trausti Thor Jóhannsson , Car nadšený, ventilátor elektrických automobilov

To je tak jednoduché.

Tesla automobily a iné plne elektrické vozidlá sú cestou do budúcnosti, to nie je daná právo znečisťovať planétu, je to dôsledok, a zlý, ešte nechcem vzdať svoje auto.

Mal som vozy teraz už takmer 19 rokov, pravdepodobne mal 25 alebo viac áut. Mohol by som urobiť zoznam všetkých vecí, ktoré zlyhali v týchto automobilov, ale umožňuje len povedať, má nielen každú pohyblivú časť celkom veľa rozbité, ale myslieť na motore. To má mnoho pásy pre spúšťanie rôznych častí motora, ak je niektorý z pásov prestávok, buď máte veľmi poškodené auto, prenos alebo vaše Chystáte sa mať jeden, ako ste práve prišiel o chladenie alebo riadenie. Vaša piesty bežať extrémne horúce a musia byť mazané, oni sa opotrebovávajú, to isté so svojimi ventily, vaša hlava motora balenia. To všetko je pod extrémnym tlakom, nakoniec oni beží trochu mimo a vaše mazací olej začne presakovať do neho, čo vynecháva, čierny a biely dym vychádzajúci z vášho automobilu, takže je smrad ešte viac, to všetko pri výbuchu sa deje vo vnútri vášho motora. Tie sú horiaceho oleja riadiť auto. Váš motor potrebuje viac než niekoľko čerpadiel vnútri samo fungovať, je potrebné, aby pumpovať olej do motora, je potrebné čerpadlo paliva a umožňuje nezabudnite vodu, chladiace tekutiny. Tento ľahko dostane za tisíce na vrchole tisíckami pohyblivých častí, všetci pracujú v extrémnych záležitosťou, tepla a mastná, ale napriek tomu, len pár kvapiek vody, prenikajúce, a váš motor je mŕtvy. Je takmer pocta inžiniermi, že autá neporušujú oveľa viac ako oni.

Väčšina automobilov má pás, ktorý beží motor. Je potrebné byť naladený raz za čas a vymieňať každý 90.000 km alebo tam asi za obrovské sumy peňazí. Každý to vie, a napriek tomu To je obrovská operácia, ktorá trvá veľmi dlho robiť a stojí majland, ale motor môže bežať po dobu 4-5 týchto zmien pásov ľahko, ako to, že to nie je jednoduchá operácia. Ak sa pás prestávky, vaše piesty a ventily bude len naraziť do seba a váš motor je v troskách, to pomáha, keď sa zastaví vaše auto, keď sa to stane, inak vaše auto bude len zastaviť priamo na mieste bez ohľadu na to, ako rýchlo idete. Potom máte autá, ktoré používajú reťaz miesto pásu. Nie je to skvelé? Prečo nie každý použiť reťaz namiesto remeňa, iste je to oveľa lepšie. Nie, to naozaj nie je. Motor dáva oveľa väčší hluk, a to reťaz nemôže byť zmenený, alebo dokonca kontrolovať na pokiaľ trhať motor otvorenú s oveľa väčším úsilím a oveľa drahšie prevádzku.

Potom späť na tieto výbuchy a veľké piesty pohybuje hore a dole. Máte účinok, ktorý sa bude triasť auto, vaše auto sa trasie ako Tivoli stroj všetky časy, keď beží váš motor. Sa im podarilo nájsť spôsob, ako minimalizovať tento efekt v boxer motory, ale znie hrozne, trávia viac paliva a vyžadujú ešte väčšie údržbu. Vaša piesty skutočne snažia vytiahnuť svoje vozidlo do strán, ak to nebolo pre motor je na vrchole tlmičov a zarovnané dokonale.

Takže, máte tento voz, tisíce na tisíce pohyblivých častí, vaše auto sa trasie samo do predčasného hrobu, horiaci olej, palivo a znečisťujú, a vás to stálo peniaze každú minútu beží, obrovské množstvo viac ako rok. Rovnako ako u váš motor je pod veľkým tlakom každý druhý je spustená, vaša hnací hriadeľ pod tlakom od svojho motora, prevodovky a všetko ostatné, vaše auto sa stáva veľkou záťažou pre vás. Náklady na prevádzku automobilu je obrovský. A cena vášho auta klesá čím viac budete riadiť. Vaše auto začína hrdzu v okamihu, keď ho získať. Vaše auto je len zlepšenie cez horseless preprave vynašiel pred viac ako 100 rokmi.

Teraz na Tesla a ďalších elektrických automobilov. Pohyblivé diely sú o toľko, ako budete mať prsty na jednej strane a že zahŕňa vaše stierače. Istý, že to má oveľa viac elektroniky ako normálne autá, ale tie sú ľahko napraviť, častejšie ako nie len zástrčkou, ktorá dostala voľná. Je tichý, že časť je v skutočnosti strašidelné, je to ako tie všetky náhle stratil sluch, keď sa začnete pohybovať. To je presne rovnaké množstvo hluku, ak je a keď je vypnutý.Nikdy ste si uvedomil, ako veľmi a násilne je vaše auto trepanie, kým sedíte v elektrickom vozidle. Vodičské je to len divné, je to, ako by ste sa vznáša vo vzduchu, len hluk počujete, je vietor, ktorý prechádza vaše auto a malú takmer nepočuteľnú bzučivý zvuk prichádzajúci z malého motora, ktorý používa magnety a ďalšie veci riadiť svoj auto.Základná myšlienka je tak jednoduchá.

Takže ste sa pýtať, čo robí Tesla vyčnievať z povedať Nissan Leaf a VW Golf elektrický prúd?

Nie je toho veľa. Som riadil všetky 3 autá. Keď sa všetko príde, všetky sú fantastické riadiť, Golf je jediný voz naozaj snaží ukázať, že nič vám záleží zmenilo, keď v skutočnosti, všetko sa zmenilo. Golf vyzerá rovnako ako akýkoľvek iný golf a má dokonca staromódny automatické palicu, kľúčikom v zapaľovaní, žiadna budúcnosť ish dizajnu. Leaf je jednoducho divný, nie je dobré vyzerajúci.

Ale to, čo určuje Tesla od seba, je obrovská batérie. Tesla je navrhnutý od nuly ako plne elektrické auto s obrovským batérie. Leaf, golf a ďalšie vozidlá sú založené off na „normálnych“ auta, stačí mať motor nahradený elektrickým motorom a malou batérií v kabíne. Najmenší Tesla má 60KWh batérie, zatiaľ čo skoro všetci ostatní má práve 20KWh batériu. Ak sa vydáte o to, čo oficiálne čísla stavu, bude 20KWh batérie trvať 150-200km, zo 100% batérie až do bodu, kedy to zastaví. Tesla Znamená to časy 3, môžete očakávať, že Tesla S robiť 450K ľahko. Ale Tesla to trvá ešte o krok viac, oni vybudovali mriežku dobíjacích staníc po celom svete, čo znamená, že môžete ísť kamkoľvek. V Európe, môžem jazdy od Osla do Paríža, Lyonu, Cannes, Berlíne, Ríme a na ďalších miestach a nie platenia nič účtovať moje auto, vstavaný mapy vezme do úvahy, ak sú nabíjacie stanice a dokonca mi povedať, ako veľmi sa mi by mala účtovať na každom mieste, väčšina poplatkov trvať len 20 minút, čo je doba potrebná na nákup potravín a pretiahnuť nohy.Žiadny iný elektrický automobil ponúka toto. V skutočnosti by ste mohli urobiť to isté na golfe, okrem toho, že neodporúčame robiť toľko poplatkov za každý deň, a budete musieť 3x toľko poplatkov, ktoré sú všetky finančné výdavky. Ich mapovanie funkcie nepomáhajú moc, a tam nie je toľko dobíjacích staníc, vzhľadom k menšej batérie tiež.

A konečne, čo robí Tesla tak populárne.

  • Vyzerá to skvele, dokonca fantastické
  • Má všetky miniaplikácie môžete myslieť, a dokonca potom ešte viac
  • To je vždy pripojený k internetu, takže môžete získať upgrade do svojho automobilu vzduchom
  • To je veľmi silný, a to aj vo svojich najmenších konfigurácii
  • Jej navádzací systém je Google Maps, čo je nielen viac aktualizované ako ktokoľvek iný, že sa aktualizuje, ako budete riadiť, má varovanie dopravnej zápche, nemusíte ísť autom do obchodu, aby sa vaše mapy aktualizované.
  • Nezáleží triasť ako nejaký staroveký poľnohospodárskej techniky
  • To neznečisťuje životné prostredie pri používaní
  • Už nikdy nebudete musieť vziať svoje auto za služby, výmena oleja, mazanie, s výnimkou raz alebo dvakrát v jeho živote.

Je to vynesie, najskvelejšie auto na svete práve teraz. Konečne je niečo nové, pokiaľ ide o autá. To dostane zlepšila Tesla, kým spíte

Môj súčasný fosílneho paliva auto je radosť riadiť, ale stredová konzola systém je hromada odpadkov. Je pomalý, ale nikdy naozaj robí to, čo musím to urobiť. Mapovanie softvér má len poňatie o tom, kde idem, alebo ako sa tam dostať. To nemôže nájsť ulíc, ktoré boli v Oslo f.ex. Pre viac ako 200 rokov, ale keď som na tej ulici, mapy radi zobrazovať meno tejto ulici. telefón Bluetooth pracuje skoro stále, ale akékoľvek externé hudobné zariadenia pripojené k nemu nebude fungovať bez malého ťažkostí. A všetky vozidlá sú takí, VW, Benz, Lexus, BMW, Toyota, Peugeot, Citroen, všetky autá USA. Všetci nasávať v podnikaní stredovej konzole. Kým Tesla funguje rovnako, ako by ste očakávať, že auto z budúcnosti do práce, to je veľmi jednoduché, elegantné a proste funguje.

Pretože neexistuje žiadny hnací hriadeľ, kľukovým hriadeľom, palivové čerpadlá, olejové čerpadlá a ďalšiu výbavu do Tesla, dostanete toľko priestorom pre nohy, dostanete úložný priestor pod sedadlami, máte žiadny motor, takže máte priestor v prednej časti auta pre veci.

Tesla S a X a 3, keď príde, sú všetky vozidlá, ktoré len vyzerajú, že pochádzajú z budúcnosti a vzal veľké výrobca automobilov úplne nepripraveného. Je tichý, že má všetky miniaplikácie môžete očakávať, že aj napriek tomu si môžete kúpiť viac, môžete si dokonca kúpiť veľa možností on-line a budú len začať pracovať nabudúce vziať auto von na prechádzku.

Moja rodina má rád, aby sa dlhé jazdy auto, nie za to, že vo vnútri mysle auto, ktoré, ale dostať na určité miesto. Často jazdíme cez 600 km v úseku, ktorý zvyčajne berú ako 8-10 hodín riadiť. Iba palivové autá môžu ísť tam, to znamená, že kým neprišiel Tesla. Bol som robil testy online pomocou Tesla Navigácia pre vodičov a testované všemožné miesto chcem navštíviť, a môžem tam vždy s TESLA, bez toho aby rozsah úzkosti. Tam je jednoducho nabíjačky nachádza všade, uistite sa, že mi môže trvať 40 minút dlhšia ako paliva vozidla, ale v skutočnosti, mohlo by to trvať menej. Únava jazdy je oveľa menej v Tesla, a 8. hodinu jazdy, musíte jesť, prestať prijímať hovory prírody a raz pretiahnuť za čas.

Ak Tesla 3 bol vonku, budem riadiť jeden. Nechcem, aby čo najviac peňazí do auta ako náklady Tesla S, ale možno uvažovať o kúpe ojazdeného jedno, pretože nemajú hrdzu, vôbec. Get 5 hviezdy a viac do všetkých bezpečnostných testov. Je zrejmé, že najchytrejší nákup auto by ste mohli urobiť teraz. Môžem tiež vážne uvažovať vlastniť takéto auto na oveľa dlhší čas, než normálne auto, čo je 2-3 roky, mohol by som ísť 6-7 rokov ľahko.

Nechcel som písať, ako dlhú odpoveď ako ja, zrejme tento problém znamená, že aj pre mňa viac, ako som si myslel. Nie som fanúšik chlapec, ale nie som fanúšik niekoľkých znečisťujúcich automobilov, či už je to hluk či znečisteniu ovzdušia, a to aj skákanie tie dva, ja nie som fanúšik automobilov, ako sú dnes. Náklady na údržbu má vyletel. V cene vozov stúpli výrazne. Hodnota opätovného predaja výrazne poklesol. Zabudovaný konzola systémy v nových vozidiel sú všetky odpadky, s výnimkou Tesla.

Len som si prial, ostatní výrobcovia automobilov začnú vyrábať autá s oveľa väčšími batériami. Ľudia sú v súlade čakanie na Tesla 3, viac ako 400.000 ľudí zaplatil $ 1000 až bol v súlade poplatku. Ľudia sú pripravení zastaviť spaľovanie fosílnych palív.

Nevadilo by mi vôbec kúpe plne elektrický automobil od niekoho iného ako Tesla, ale museli by byť oveľa lepší, než je tomu dnes, takže pre túto chvíľu, môj ďalší auto je 100% Tesla, to je isté

 

Pôvodný text

In Europe, I can drive from Oslo to Paris, Lyon, Cannes, Berlin, Rome and other places and not paying ANYTHING to charge my car, the built in map will take into account where the charging stations are and even tell me how much I should charge at each location, most charges only take 20 minutes, which is the time it takes to buy some food and stretch your legs.

Zdroj: Prečo sú všetci do Tesla v poslednej dobe? – Quora