Čo je potrebné zvážiť pri kúpe nabíjačku pre moje auto na elektrický pohon?

PREDAJŇA VÝROBKY LOADING AUTO NA ELEKTRICKÝ POHON VEHICLE-TO- GRID SKLADOVANIA ENERGIE BLOG

6 vecí, ktoré som by mal zvážiť pri nákupe nabíjačka pre moje auto na elektrický pohon

May 26, 2015 Matthias Suttner

Okolo nabíjanie elektrických automobilov Tagy: účtovať auto na elektrický pohon , nabíjaciu stanicu , poradenstvo v oblasti nákupuV prvom príspevku k seriálu “ Prečo potrebujem nabíjačku pre moje elektrické auto? “ Boli sme informovaní o výhodách nabíjacia stanica pre vaše auto na elektrický pohon. Ktoré domáce nabíjacej stanice Teraz je ale pre mňa to pravé a čo by som mal zvážiť pri kúpe?
Hlavnými bodmi by sme chceli vysvetliť podrobnejšie nižšie:
1. Ktoré nabíjací výkon potrebný môj nabíjačku alebo ako rýchlo je možné vložiť svoj auto na elektrický pohon?Niektoré autá na elektrický pohon načíta rýchlejšie ako ostatní. Tieto výrobky sa pohybujú od 3,7 kW do 22 kW v závislosti na verbautem nabíjačke v elektrickom vozidle. Samozrejme, 3,7 kW elektrický motor na každej nabíjacej stanice môže byť načítaný, ktorý je určený pre rýchlejšie nakladacie výkon – ale iba s maximálne 3,7 kW. Najslabší bod určuje maximálny nabíjací výkon. Ako rýchlo môžete nahrať svoje konkrétne auto na elektrický pohon, učiť sa v našom prehľade doba načítania .
2. Aké má pripojiť svoj auto na elektrický pohon, alebo čo si ostatní elektrické modely sú načítané na nakladacej stanici?V Európe existujú dva rôzne štandardizované typy konektorov – typ 1 a typ 2. majú za auto na elektrický pohon s konektorom typu 2, takže sú použité nabíjacia stanica s trvalo nabíjacie káble. Nissan Leaf s typom 1 konektorom na druhej strane nemožno načítať do tohto výstupu, pretože neexistuje žiadny adaptér pre neho. Plná flexibilita ponúka stanice variantu nabíjanie typu 2 zásuvky, ku ktorému, ako je požadované, môže byť pripojený príslušný režim 3 kábel. Zvlášť vo verejných priestoroch, napríklad v hoteloch, firemných parkoviskách nabíjacia stanica s Type 2 zásuvky je zvyčajne tou najlepšou voľbou.
3. Ktorý výrobca dobíjacích staníc je ten pravý?Dávajte pozor pri výbere nabíjaciu stanicu pre elektromobily, že sa jedná o výrobcu kvality, ktorý je certifikovaný a uvedený poprednými výrobcami automobilov. Tak zaisťuje kompatibilitu s vozidlom. Okrem toho by mal výrobca tiež budúce aktualizácie, služby alebo náhradné diely k svojmu nabíjaciu stanicu k dispozícii. V našom internetovom obchode nájdete výber zavedených výrobcov nabíjacej stanice a zistiť, prečo sme zvolili ako neutrálny poskytovateľa za to.
4. Ďalšie funkcie a príslušenstvo: od A do Z vyúčtovania ako obmedzenie prístupuVysporiadanie: Ak chcete tiež dať k dispozícii tretím stranám svoj elektrický nabíjaciu stanicu bez toho, aby (ako hotel alebo spoločnosť, napríklad), alebo ak budete používať auto na elektrický pohon ako firemné vozidlo dať potoka účtovacie funkcie na nabitú moc užitočné. V závislosti na žiadosti podané tu rôzne spôsoby – od subcounter v nabíjacej stanici, ktorá je pravidelne čítať, alebo inteligentné riešenie s automatickou fakturáciu zo strany poskytovateľa služieb.Integrácia fotovoltaický systém: máte vlastnú fotovoltaický systém pre generovanie elektrickej energie? Potom má zmysel používať self-tvoril silu pre vaše auto na elektrický pohon. Najmä u mladších Einspeiseverträgen tým spojené zvýšenie vlastnú potrebu je vysoko ziskový. Informácie pre  inteligentné  PV riešenie  mobility domu možno nájsť tu. závesné lano: Odporúčame suspenzia kábel pre každé nabíjacej stanice. To je dodávaný s adaptérom, alebo alternatívne je možné kúpiť ako príslušenstvo. Na kábli pripojiť nabíjací kábel je vždy riadne vyčistiť, pokiaľ nie je v prevádzke a vyhnúť sa, napríklad, náhodne jazde po káblov ležiacich.riadenie záťaže pre elektromobily: Niektoré nabíjacej stanice môžu byť integrované pomocou plug-inov v riadení záťaže. Ak je napájanie nie je dostatočný pre súčasné použitie viacerých dobíjacích staníc a nabíjanie viac elektrických vozidiel určených, nabíjací prúd sa zníži. Nahrá len auto na elektrický pohon na nabíjacej stanici je plnej kapacity k dispozícii.Obmedzené: V prípadoch, keď sa načítavajú rôzne ľudí s vašou elektrické auto na nabíjacej stanici, takže obmedzený rozum, kontrolovať, kto pozýva do nabíjacej stanice. Relevantné táto doplnková funkcia je vo verejných priestoroch, ako sú komunitné garáže alebo hotelové či firemných parkoviskách. V zásade existujú dva varianty: kľúčový spínač alebo bezkontaktnú čipovú kartu. Odporúčame voľbu RFID, pretože si môžete prístup k viac dobíjacích staníc s RFID karty alebo Schlüsselanhänger. Takže si môžete nahrať rovnakú kartu doma aj v práci. Ako to funguje? Kód RFID karty je uložený v nabíjacej stanici. Ak sa rovnaký RFID systémy podpory (Mifare ISO-A), dokonca aj RFID karta alebo prívesok na kľúče, ktoré používate každý deň otvoriť dvere kancelárie, sa používajú pre aktiváciu RFID nabíjaciu stanicu. Takže počet kariet, retiazky a pod znížená.
5. Aké sú náklady pri inštalácii nabíjačku pre moje auto na elektrický pohon so mnou?Spoľ

Zdroj: Čo je potrebné zvážiť pri kúpe nabíjačku pre moje auto na elektrický pohon?