Nabíjacie stanice

Podpora a rozvoj ekologickej dopravy patrí u nás v ZSE medzi témy číslo jeden. Ak sa aj vaša spoločnosť radí medzi tie, ktoré chcú pozitívne prispieť k ochrane životného prostredia, ZSE má práve pre vás ideálne riešenie. Jednou z možností je napríklad inštalácia nabíjacej stanice pre elektromobily, ku ktorej nepotrebujete žiadnu dokumentáciu, samostatné odberné miesto a ani servisné kontroly.

Stačia len 3 jednoduché kroky

1. krok
Výber nabíjacej stanice pre elektromobily

  • nabíjaciu stanicu vám dodáme na základe vášho výberu z našej ponuky a v súlade s technickými možnosťami pripojenia, ktoré zhodnotí technik ZSE


2. krok

Inštalácia nabíjacej stanice

  •  zahŕňa obhliadku, spracovanie projektovej dokumentácie, inštaláciu káblov vrátane materiálu, osadenie a zapojenie nabíjacej stanice, odbornú prehliadku, odbornú skúšku, záručný a pozáručný servis v rámci územia západného Slovenska.


3. krok

Zemné a výkopové práce

  •  v prípade, že si inštalácia nabíjacej stanice vyžaduje výkopové práce, zabezpečíme pre vás výkop, pokládku kábla, zásyp, zhutnenie a povrchovú úpravu.


Bonus navyše
Chcete si vyskúšať jazdu na tichom a ekologickom elektromobile? Ak máte záujem, k novej nabíjacej stanici vám ho na týždeň zadarmo požičiame.

Vedeli ste?
Jedno plné nabitie elektromobilu nabíjačkou s výkonom 3,7 kW trvá zhruba 6 hodín a pri výkone 22 kW trvá nabitie približne 2,5 hodiny, pričom jazda elektromobilom stojí približne len 2 € za 100 km.

V prípade, že máte záujem o nabíjacie stanice kontaktujte:

Pavol Ballon
Corporate Development
M +421-917 71 85 70
E-mail: pavol.ballon@zse.sk

Zdroj https://www.zse.sk/sk/Uvod/Firmy-a-organizacie/Nabijacie-stanice